Domov Storitve

Storitve

KROVSTVO

Ko se odločamo za menjavo strehe, si predvsem želimo, da bi nam dolgo let nudila zaščito celotne hiše pred vremenskimi vplivi. Poleg zaščite je pomembno, da streha tudi vzdržljiva, strokovno in estetsko izdelana. Pri Krovstvu Lapanja nudimo različne tipe strešnih kritin (pločevinaste kritine, opečne, betonske, PVC) najboljših proizvajalcev. Svetujemo vam, katera je najboljša za vas glede na tip zgradbe, vremenske razmere in vaše želje.

KLEPARSTVO

Naše strokovno znanje jamči kakovostno izdelana kleparska dela. Tako se lahko na nas obrnete za montažo žlebov in odtočnih cevi, strešnih obrob in žlot, snegobranov ter za krivljenje pločevine in obrob do 6 m. Po potrebi pokrijemo strešne frčade s pločevino. Svetujemo vam pri izbiri materialov.

TESARSTVO

Kakovostna tesarska dela zagotavljajo trdno temeljno konstrukcijo, njeno funkcionalnost ter lep končni izgled vašega doma. Tako so med našimi storitvami tudi deskanje strešnih konstrukcij, prezračevanje strehe, letvanje ter morebitno kritje z rezervnimi kritinami.

VGRADNJA STREŠNIH OKEN

Zagotavljamo kakovostno vgradnjo strešnih oken, ki bodo vašim mansardnim prostorom ponudili več naravne svetlobe, kakovostnejši zrak ter ustrezno temperaturo prostora. Po potrebi nameščamo tudi senčila, komarnike in svetlobnike.

ČIŠČENJE STREH IN ODSTRANJEVANJE MAHU

Lastniki hiš in drugih zgradb se pogosto srečajo z naravnimi pojavi, kot so mah, lišaji ali alge na kritini. Ti se pojavljajo predvsem na severni vlažni strani strehe. Naša ekipa vam nudi strokovno odstranjevanje mahu, lišajev in morebitnih drugih nadlog, ki kazijo izgled vaše strehe.

ODSTRANJEVANJE AZBESTNIH KRITIN

Azbestnocementna kritina je bila v letih od 1970 do 1990 najpogostejša izbira lastnikov hiš. Kritine iz azbesta, ki ima zapoznele negativne učinke na zdravje, ne smete odstranjevati sami, lahko pa to za vas storimo mi, saj smo pooblaščeni izvajalci za odstranjevanje azbestnih kritin pri ARSO (Agencija Republike Slovenije za okolje).

STRELOVOD

Strelovodi dobava,montaža

Copyright © 2018 - 2024 M. LAPANJA Zaključna gradbena dela, d.o.o., Vse pravice pridržane!
Izdelava spletnih strani: Agencija LARS